Top articles

  • Cardiovascular protection and pleasure: the Iberian ham

    10 mai 2015 ( #Iberian Ham Pata Negra )

    Excellent ham for its size and healing. With an average of 5 kg and a half this ham is ideal for corporate gifts at Christmas or for families with few members or partners. With great performance in The Iberian pig has dark skin and long, slender legs....

  • The Health Benefits Of Iberico De Bellota

    08 mai 2015 ( #Pata Negra and Health )

    Can anything this wonderful be this healthy? Absolutely. Remember that this is a ham from an extraordinary pig who traces his lineage back to the time of the cavemen. The Cerdo Ibérico has quite a different DNA than the meat of run-of-the mill pink pigs...

  • You would pay 4100 euros for this leg of Iberian ham?

    07 août 2015 ( #Pata Negra )

    White black leg of the leg. -exquisita Stained Jabugo rarity in danger of extinction are only 51 breeding males, all in the province Huelva. "The white hoof was his sentence," summarizes the farmer Eduardo Donato. "They put him in the head to people who,...

  • ROULEAUX DE PATA NEGRA

    04 avril 2015

    Nouvel emballage sous vide, qui évite que les tranches collent entre elles. Plus facile à stocker. Il est destiné à être conservé dans les réfrigérateurs et glacières. Il garantit une meilleure conservation. Une capacité plus importante. Vous pouvez acheter...

  • Fitness Vs Iberian Ham

    14 août 2015 ( #Fitness )

    Dear Gourmandiship: Yesterday arguing with a friend Fitness teacher, told me; Iberian ham that was not fit for this sport because it contains fat. Big mistake, I replied; it's not just "good" but recommended, its fat content (unsaturated / oleic) is,...

  • An organic fish farm that produces caviar

    12 août 2015 ( #Caviar Ecológico )

    Close to the surface of the waist-high water of the Frio River, high in the Sierra Nevada in southern Spain, the sturgeon lay quietly on her back, her armoured body, which weighed perhaps 30kg, supported by a sort of cradle. This ancientlooking fish,...

  • Si, es cierto !! En Granada se produce el mejor Caviar

    12 août 2015 ( #Caviar Ecológico )

    El único Caviar Ecológico. El mejor caviar del mundo se produce en Asia y el Este de Europa, pero muchos opinan que no hace falta viajar y traerlo desde tan lejos porque el caviar que se produce en Riofrío está considerado hoy por hoy como uno de los...

  • Fitness Vs Jamón Ibérico

    13 août 2015 ( #Fitness )

    Queridos Gourmandikolas: Ayer discutiendo con un amigo profesor de Fitness (culturismo moderno, creo) me decía, que el jamón Ibérico no era apto para este tipo de deporte por su contenido en grasa. Craso error, le contesté yo; no solo es "apto" sino que...

  • How to recognize a true "Pata Negra" Iberian ham?

    08 août 2015

    Tracks to avoid confusion and deception; From pigs reared in freedom that have been fed exclusively on acorns. So are the best Iberian hams we can find in the market. A gourmet food, the 'popularity' is even increased during the holidays. A time when...

  • ¿Pagaría 4.100 € por esta pata?

    07 août 2015

    Del pata negra al pata blanca. Del manchado de Jabugo -exquisita rareza en peligro de extinción- únicamente quedan 51 reproductores, todos en la provincia Huelva. «La pezuña blanca fue su condena», resume el ganadero Eduardo Donato. «Le metieron en la...

  • Le processus de séchage du jambon ibérique (Français)

    09 août 2015

    Le processus de séchage d'un bon jambon ibérique est une science. Un long processus qui combine la tradition et de l'artisanat avec l'ajout de quelque chose d'aussi prosaïque que la gestion habile des lois les plus fondamentales de la physique et de la...

  • The curing process of Iberian ham (English)

    09 août 2015

    The curing process of a good Iberian ham is a science. A long process that combines tradition and craftsmanship with the addition of something as prosaic as the skillful management of the most basic laws of physics and chemistry. The ultimate goals of...

  • El proceso de curación del jamón ibérico de bellota(Español)

    09 août 2015

    El proceso de curación de un buen jamón ibérico de bellota es toda una ciencia. Un largo proceso que une tradición y buen hacer con el aditamento de algo tan prosaico como el habilidoso manejo de las leyes más elementales de la física y de la química....

  • Nutrition and Health

    07 août 2015 ( #pata negra and health" )

    PATA NEGRA HAM IBERIAN HAM IS A LOW CALORIE FOOD, A GREAT SUPPLIER OF VITAMINS AND CONTAINS 50% MORE PROTEIN THAN FRESH MEAT. Because of the curing process, completely hand made and natural, our ham is a pure food, aseptic and does not suffer any kind...

  • El Manchado de Jabugo, una variedad de cerdo ibérico única en el mundo que sólo se conserva en la provincia de Huelva

    13 août 2015 ( #Organic Ham )

    Queridos Guormandikolas, os paso articulo de prensa muy interesante y curioso de "Buenas Noticias" Huelva... PRENSA Ana Rodríguez. En las dehesas de la provincia de Huelva existe una variedad de cerdo ibérico única en el mundo –no se cría en ningún otro...

  • pez sin cabeza y sin órganos se resiste a morir

    09 septembre 2015 ( #inedito, #unpublished, #inédit )

    Cuarenta minutos después de haber sido sacado del mar y cortado en dos partes el pez podía moverse. Era capaz de causar temor entre las personas, pese a que no tenía escamas ni órganos internos. Colis Épicerie fine Bio

  • Brochettes de filet de lapin, melon et CHORIZO

    22 août 2015 ( #Viande, #chorizo )

    Une belle recette en version sucrée et salée avec du melon. Un vrai régal en bouche. Pour la recette : 640g de filets de lapin 1 citron vert (pas traité) 1 melon ½ chorizo Huile d'olive Sel 8 ... Chorizo iberique Bio

  • Les vins d'Alsace

    22 août 2015 ( #vin, #Alsace )

    Les vins d'Alsace - Site officiel des vins et du vignoble d'Alsace : les vins (Alsace, Alsace Grand Cru, Crémant d'Alsace, vendanges Tardives, Sélections de Grains Nobles), les cépages (Riesling... Riesling Grand Cru Winzenberg 2011

  • Champiñones al ajillo con jamón

    22 août 2015 ( #tapa, #cazuela )

    Uno de los aperitivos más clásicos de la cocina española son los Champiñones al ajillo con jamón. Receta facilona donde las haya que podemos usar como guarnición de carnes o pescados. Seguro ... Jamón Ibérico de Bellota de 5 a 6 Kg.

  • Poulet rôti

    03 septembre 2015 ( #poulet )

    ojo; son 10 videos PINOT NOIR 2013

  • Pintxos y Tapas de Karlos Arguiñano

    31 août 2015 ( #tapa )

    Rico! Rico! Caña de Lomo ibérico de bellota Ecologico

  • Butter With a Side of Bread

    09 septembre 2015 ( #Sucré, #dessert )

    Holiday food is great and all but a fun tradition we have is to make specialty drinks, particularly for New Year's. Italian Cream Sodas are a favorite of mine but they are so overpriced at ... Crémant d'Alsace Rosé

  • Asperges au JAMBON et au parmesan

    22 août 2015 ( #Salé )

    Une recette de saison aux asperges ! Une alliance parfaite entre l'asperge, le jambon et le parmesan, une idée originale pour déguster les asperges différemment... Excellent jambon par son poids, sa taille et son affinage. La production de ce jambon d\'exception...

  • Guiso de garbanzos

    04 septembre 2015 ( #potofeu )

    Una receta sencilla, barata y sorprendentemente rica. SUSCRIBETE: http://goo.gl/wOAW08 FACEBOOK: http://www.facebook.com/lacocinadecasa777 TWITTER: https://twitter.com/LaCocina_deCasa Ingredientes: Chorizo ibérico de bellota Ecologico

  • RISO VENERE CON BIETOLE AL CURRY

    07 septembre 2015 ( #riz )

    Il Riso Venere con Bietole al Curry è un primo piatto completo e gustosissimo, dal sapore un pò orientale, profumato e speziato, un sapore particolare ma veramente molto buono. Per questa ... Sylvaner Blienschwiller 2012

1 2 3 > >>