Excellent ham for its size and healing. With an average of 5 kg and a half this ham is ideal for corporate gifts at Christmas or for families with few members or partners. With great performance in The Iberian pig has dark skin and long, slender legs....
Can anything this wonderful be this healthy? Absolutely. Remember that this is a ham from an extraordinary pig who traces his lineage back to the time of the cavemen. The Cerdo Ibérico has quite a different DNA than the meat of run-of-the mill pink pigs...
White black leg of the leg. -exquisita Stained Jabugo rarity in danger of extinction are only 51 breeding males, all in the province Huelva. "The white hoof was his sentence," summarizes the farmer Eduardo Donato. "They put him in the head to people who,...
Nouvel emballage sous vide, qui évite que les tranches collent entre elles. Plus facile à stocker. Il est destiné à être conservé dans les réfrigérateurs et glacières. Il garantit une meilleure conservation. Une capacité plus importante. Vous pouvez acheter...
Dear Gourmandiship: Yesterday arguing with a friend Fitness teacher, told me; Iberian ham that was not fit for this sport because it contains fat. Big mistake, I replied; it's not just "good" but recommended, its fat content (unsaturated / oleic) is,...
Close to the surface of the waist-high water of the Frio River, high in the Sierra Nevada in southern Spain, the sturgeon lay quietly on her back, her armoured body, which weighed perhaps 30kg, supported by a sort of cradle. This ancientlooking fish,...
El único Caviar Ecológico. El mejor caviar del mundo se produce en Asia y el Este de Europa, pero muchos opinan que no hace falta viajar y traerlo desde tan lejos porque el caviar que se produce en Riofrío está considerado hoy por hoy como uno de los...
Queridos Gourmandikolas: Ayer discutiendo con un amigo profesor de Fitness (culturismo moderno, creo) me decía, que el jamón Ibérico no era apto para este tipo de deporte por su contenido en grasa. Craso error, le contesté yo; no solo es "apto" sino que...
Tracks to avoid confusion and deception; From pigs reared in freedom that have been fed exclusively on acorns. So are the best Iberian hams we can find in the market. A gourmet food, the 'popularity' is even increased during the holidays. A time when...
Del pata negra al pata blanca. Del manchado de Jabugo -exquisita rareza en peligro de extinción- únicamente quedan 51 reproductores, todos en la provincia Huelva. «La pezuña blanca fue su condena», resume el ganadero Eduardo Donato. «Le metieron en la...
Le processus de séchage d'un bon jambon ibérique est une science. Un long processus qui combine la tradition et de l'artisanat avec l'ajout de quelque chose d'aussi prosaïque que la gestion habile des lois les plus fondamentales de la physique et de la...
The curing process of a good Iberian ham is a science. A long process that combines tradition and craftsmanship with the addition of something as prosaic as the skillful management of the most basic laws of physics and chemistry. The ultimate goals of...
El proceso de curación de un buen jamón ibérico de bellota es toda una ciencia. Un largo proceso que une tradición y buen hacer con el aditamento de algo tan prosaico como el habilidoso manejo de las leyes más elementales de la física y de la química....
PATA NEGRA HAM IBERIAN HAM IS A LOW CALORIE FOOD, A GREAT SUPPLIER OF VITAMINS AND CONTAINS 50% MORE PROTEIN THAN FRESH MEAT. Because of the curing process, completely hand made and natural, our ham is a pure food, aseptic and does not suffer any kind...
Queridos Guormandikolas, os paso articulo de prensa muy interesante y curioso de "Buenas Noticias" Huelva... PRENSA Ana Rodríguez. En las dehesas de la provincia de Huelva existe una variedad de cerdo ibérico única en el mundo –no se cría en ningún otro...
Cuarenta minutos después de haber sido sacado del mar y cortado en dos partes el pez podía moverse. Era capaz de causar temor entre las personas, pese a que no tenía escamas ni órganos internos. Colis Épicerie fine Bio
Une belle recette en version sucrée et salée avec du melon. Un vrai régal en bouche. Pour la recette : 640g de filets de lapin 1 citron vert (pas traité) 1 melon ½ chorizo Huile d'olive Sel 8 ... Chorizo iberique Bio
Les vins d'Alsace - Site officiel des vins et du vignoble d'Alsace : les vins (Alsace, Alsace Grand Cru, Crémant d'Alsace, vendanges Tardives, Sélections de Grains Nobles), les cépages (Riesling... Riesling Grand Cru Winzenberg 2011
Uno de los aperitivos más clásicos de la cocina española son los Champiñones al ajillo con jamón. Receta facilona donde las haya que podemos usar como guarnición de carnes o pescados. Seguro ... Jamón Ibérico de Bellota de 5 a 6 Kg.
ojo; son 10 videos PINOT NOIR 2013
Rico! Rico! Caña de Lomo ibérico de bellota Ecologico
Holiday food is great and all but a fun tradition we have is to make specialty drinks, particularly for New Year's. Italian Cream Sodas are a favorite of mine but they are so overpriced at ... Crémant d'Alsace Rosé
Une recette de saison aux asperges ! Une alliance parfaite entre l'asperge, le jambon et le parmesan, une idée originale pour déguster les asperges différemment... Excellent jambon par son poids, sa taille et son affinage. La production de ce jambon d\'exception...
Una receta sencilla, barata y sorprendentemente rica. SUSCRIBETE: http://goo.gl/wOAW08 FACEBOOK: http://www.facebook.com/lacocinadecasa777 TWITTER: https://twitter.com/LaCocina_deCasa Ingredientes: Chorizo ibérico de bellota Ecologico
Il Riso Venere con Bietole al Curry è un primo piatto completo e gustosissimo, dal sapore un pò orientale, profumato e speziato, un sapore particolare ma veramente molto buono. Per questa ... Sylvaner Blienschwiller 2012